06 September 2011

raya 2011

assalamualaikum..

minggu raya dah seminggu berlalu..
tapi kan raya kali ini tak berapa masyuk laa
mana tak yer, gamba raya famili pun tak dan nak amek..
kamera famili buat hal, rosak dah...dia merajuk la tuh

time pergi konvoi raya pertama tuh, tiba2 kereta baba buat hal sampai berasap
nasib baik sempat sampai kampung penang
kalau tak, tak raya kami sekeluarga
raya kedua memang tak dapat pergi mane2 laa..
bagi kereta rest jap,
ingatkan dapat pergi beraya rumah saudara
tapi takde makna yer
malam tu baru keluar pergi rumah tok chik

yang paling best balik penang...
dapat makan sup tulang gearb0x tok...!! *hehe*
mesti licin punye pinggan tuh
nasi berpinggan2 dibantai nya...*haha*
itu yang kalau duduk berkampung dengan tok,
dah chubby pipi ini macam belon pulak nanti

raya ketiga dah kena balik perak dah
sebab nak hantar kereta pergi repair pulak
bila pikir2, best gak balik awal2
boleh pergi open house teman2 kat sekeliling ipoh.. *hehe*
bukan apa, lama benor tak pergi jalan2 lepas balik u hari tuh

alhamdulillah, sabtu lepas dapat la buat open house kecil2 jer
sempena nak raikan jiran2 ku tersayang
maklum la dah jadi member baru kat sini
adla dua tiga famili datang, ok la tuh
itu pun lenguh badan dibuat nya
itu belum lagi the 'real' open house
terbungkang saya nanti agak nya.. *haha*


kasih sayang cucu dan tok tersayang..!!
gamba ihsan raya 2010


meh la teman2, jom bertandang ke rumah saya
kedatangan anda amat dialu2 kan..
confirm segala permintaan akan ditunaikan.. *sekiranya mampu*
yang jauh kita dekat2 kan, yang dekat kita erat2 kan
salam aidilfitri..makan ketupat rendang, ingat2 la teman kat sini ;)

*pahni, fokus utk balik gombak lak..huhu*
wassalam..

2 comments:

cipUtchiaPp said...

amboii..gambo ihsan raye 2010..hahaha

hanan~ said...

haha..ntah la, ad nset canggih tp xd mood nk amek plak..