24 June 2011

ukhuwah :)

assalamualaikum..

class workshop habis dah, final workshop pun da selesai..presentation bm juga dah settle..
apa lagi?? sem3 ni nak berlabuh tirai nampak ye..
byk suka dan duka dilalui sepanjang tempoh yg singkat ni
experience workshop totally best dan enjoy..
rase yer, wndu bakal berputik bila berjalan di kemudian hari
wndu nk bertukang buat the 'best' workpiece mybe ^.^

minggu2 akhir ni, byk habiskan masa keluar dgn kawan2
yela, nanti cuti menganggur smpe bln 9 ni..
xjmpe dah muke2 yg slalo buat sy ceria
*sheha-sher n seha*jaja*ainun*bella*cik mu*azura*........??
duduk kat rumah xtentu lagi dapat keluar macam ni dah : (



bahan2 adalah....hehehe

skrg cik seha akn tunjukkn cara2 memasaknya, ya tuan2..haha

tunggu sebentar sehingga daging dan bahan2 yg laen masak..

tadaaa..tengoklah hasilnya..hahaha

apa tunggu lagi..makan2!!!! ;)

2nd round....hehe


tekun nya makan..chef kita ni..

aik, owg laen dok makan...dyorg posing plak..hahaha :p

*
*
*
*
*

renungan buat semua teman2 yg disayangi,
masa berlalu tanpa kita sedari, namun kita manusia sering alpa walau diri ini semakin dimamah usia..
ringan2 kan lah masa yg sedia ada dgn perkara2 yang bermanfaat
tingkatkan amalan agar sentiasa mendekatkan diri dengan Sang Pencipta yg Maha Agung..
mungkin dlm masa terdekat, kita akan kembali kepada jua pd yg berhak

perpisahan yg sementara ini, tak akan ku biarkan ia 
meleraikan ukuwah yg telah terjalin..kerana apa?? 
......kita saling menyayangi hanya kerana NYa
anggap suratan takdir ini adalah kayu pengukur kita pada masa akan datang
ingatlah daku senantiasa dlm doamu dan aku pasti jua akn selalu mendoakan....
kebahgiaanmu, TEMAN..!!! <3 <3 <3


-frenz4eva-

wassalam..
*sowi gmba xbpe cun

4 comments:

jay JIYI said...

perghhh...

steamboat2!! :)

hanan~ said...

mestila steamboat..
xkn la, steam air kot..

cipUtchiaPp said...

gamb0 anan ade 1 je..nk tgk muke anan byk2.. :)

hanan~ said...

emy, meh r dtg ipoh..tgk la hanan puas2..huhu..wndu sme emy, luv u!! <3<3<3